Amiért megériÖtletekSpecialitásaink
KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciák
Kapcsolat
Work & Roll
Munkaadóknak, Cégvezetőknek, Értékesítési vezetőknek, HR Szakembereknek:

Munkaerő közvetítés (Megbízási díj, nem sikerdíj) (EGY AZ EGYBEN CSOMAG)

Motiváció!
Az egyik legfontosabb kritériuma a megfelelő szakember megtalálásának az Ön által kínált pozícióba.   A kellően motivált munkavállaló, szakember hosszú távon, biztos és megbízható tagja lehet cégének, szervezetének. Meggyőződésünk, ezért célunk a megfelelő munkatársak kiválasztása, akik ugyanannyira szeretnének Önnek dolgozni, amennyire Ön szeretné, hogy cégénél dolgozzanak. Ezen szolgáltatásunk tartalmazza a toborzás, kiválasztás, interjúztatás, munkakör illetve cégismertetés, jelöltek tesztelésének teljes körű folyamatát, valamint a Megbízónkkal való személyes beszélgetés, interjú megszervezését.

Egyszeri bemutatás a kiválasztási folyamat végén, ha a jelöltek közül nem sikerül Ügyfelünknek a kiválasztás esetleges szubjektív okok miatt, van lehetőség az új bemutató szervezésére, új toborzást kezdve, ez a lehetőség egyeztetést igényel.

 Munkaerő közvetítés fél sikerdíjas megbízás keretében a megfelelő szakemberek, munkatársak kiválasztásához (ÚTTÖRŐ CSOMAG)

Fél - sikerdíjas szolgáltatásunk nagyban hasonlít a munkaerő közvetítés menüpontban bemutatott szolgáltatásunkhoz. Ebben az esetben azonban Megbízónk 3 alkalommal találkozhat jelöltekkel, az egyszeri megbízási díj ellenében. A pótlás ebben az esetben a 3 alkalom után természetesen jár 10 hónapon belüli felhasználásra. Reményeink szerint az első alkalommal is sikerül a megfelelő szakember kiválasztása, azonban a már említett esetleges szubjektív okok miatt van lehetőség a további „jelölt találkozókra”.

Szakemberünk, toborzási-kiválasztási specialistánk házhoz megy. Előre egyeztetett időpontokban cégüknél, vállalatuknál, irodájukban, vagy igény szerinti helyszínen egyeztethet munkatársunkkal. Amit együtt megtehetnek:
  • álláshirdetés megírása
  • beérkező összes, esetleg általunk már kiválogatott önéletrajzok átnézése, átbeszélése
  • adatbázisunkban megtalálható alkalmas jelöltek kiválasztása.

Az előkészítő lépések után cégünk munkatársai a kiválasztott jelöltekkel időpontot egyeztetnek egy személyes találkozóra, állásinterjúra, melyen Megbízónk részt vesz, és vezeti az interjút szakemberünkkel együtt, aki ebben az esetben is házhoz megy.

Beszélgessünk értékesítőiről, szakembereiről, munkatársairól! (CHAT CSOMAG)

Tetszőleges idejű és számú találkozó, konzultáció, beszélgetés értékesítője, értékesítői munkájáról, motivációról, motiválhatóságról, lehetőségekről, személyükről.Ár megbeszélés kérdése!

Mi történik, ha nem elégedett?Azonnali és teljes körű problémamegoldás, teljes körű bizalom megtartás a célunk.

Ha állást keres!

Karriertervezés

60 perces tanácsadás az álláskeresésről, lehetőségek átbeszélése, a további lépések kialakítása szakemberünk segítségével.

5000-7000,- Ft / 60 perc

Önéletrajzírás

Önéletrajzának, motivációs levelének esetleges javítása, megírása, „rendbe tétele” szakemberünk segítségével, e-mailben, online, vagy személyes konzultáció keretében is lehetséges.

2500-3000,-Ft / 1 alkalom

Állásinterjúra felkészítés (öltözködéstől a titkokig)

HR és/vagy coach specialistánk segítségével egy 60 perces konzultáció keretében egy konkrét állásinterjúra való felkészülés vagy egy általános tudásbázis megszerzése.

5000,- Ft / 60 perc

Ha szeretne adatbázisunkba kerülni és személyes találkozás alkalmával megtudni szakembereinktől milyen álláslehetőségeink vannak az Ön számára, keressen minket  telefonon, vagy e-mailben, kollégáink állnak az Ön rendelkezésére.

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!