Amiért megériÖtletekSpecialitásaink
KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciák
Kapcsolat
Work & Roll
Work N’ Roll, A Gördülékeny munkaerő felvételért, a gördülékeny értékesítésért…

Amit mindenki, és amit csak a szakember tud

A lényeg a kiválasztás! Szakmai hitvallásunk szerint a legfontosabb, hogy megtaláljuk az igazit.Tapasztalatunk szerint, a toborzás, és a leendő munkavállalók „összegyűjtése” egy csokorba nem alegnehezebb feladat egy saját cégét, vállalatát, vállalkozását sikeresen működtető vezetőnek. Sokesetben a megfelelő szakemberek megtalálása nem azon múlik jelentkeznek e egy meghirdetettállásra megfelelő számban és „minőségben”, hanem hogy megtaláljuk e a tűt a szénakazalban. A megfelelő mennyiségű idő, a megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező humán erőforrásilletve a leendő munkavállalók szűrésére és kiválasztására koncentráló szakmai tapasztalat hiánya a nehezebb rész. Ez a szolgáltatás bokréta az, amit Mi nyújtani tudunk. Időt, szaktudást és tapasztalatot vesz Tőlünk.

Türelem és a nagy számok törvénye

A nagy számok törvénye alapján egy kiválasztásra szakosodott szakember szinte végtelen számú álláskeresővel találkozik minden egyes nap. A felbecsülhetetlen adatbázis az, amit e szakemberek a fejükben, jegyzeteikben illetve napról napra növekvő online adatbázisaikban tárolnak. Tudják, ki hol találná meg számítását, ki kiben látná meg a lehetőséget. Mint a párkeresés… MI ilyen szakemberek vagyunk!

Motiváció, szubjektivitás

Nem mindenki megfelelő, aki objektíve az. Nem minden a szakmai tudás és a tapasztalat. Emberek vagyunk, így a szakmai hozzáértés majdnem ugyanannyira fontos, mint a személyes szimpátia, a közös pontok, a gördülékeny kommunikáció. Hiszünk abban, hogy e tényezők miatt elengedhetetlen szolgáltatásunk személyre szabása. Nem biztos, hogy azonnal, nem biztos, hogy könnyen megtaláljuk azt vagy azokat, akit, akiket keresnek, de a minőség számít, és az igazán passzoló munkatárs. Azonban ha mégis sürgetne az idő, természetesen több munkatársunk „bevetésével” képesek vagyunk megoldani a feladatot. Mert a mi munkatársaink motiváltak! Legyen az ÖN munkatársa is az. Megfelelő munkavállalót a megfelelő munkahelyre! Az eredményes, bevétel növekedést generáló munkakapcsolat elengedhetetlen „kelléke” a munkavállalóink motiválása. Ha nem motivált a szakemberünk, egy ponton megáll a fejlődés azonban kreativitás és szorgalom nélkül nincs előrelépés. Hát tegyük motiválttá… Mi ebben is segítünk.